Geen verrassingen achteraf

gewoon transparant

Over ons

Bart D. Frans AA

Mijn naam is Bart Frans, ondernemer en accountant. Na mijn vak jarenlang te hebben uitgeoefend bij diverse grotere kantoren (BDO, Accon AVM en de Jong & Laan) en met veel plezier schouder aan schouder te hebben gestaan met veel ondernemers, besloot ik in 2014 de bril van de ondernemer zelf op te zetten. Transparant advies + accountancy werd geboren.

De drive om voor mezelf te beginnen is ontstaan vanuit het idee dat het beter kan dan bij de grotere kantoren. Bij ons geen onnodig hoge tarieven en juist wel persoonlijk contact met ervaren accountants. Doordat we compact zijn kunnen we sneller schakelen.

Ik geniet van een rol van coach, sparringpartner en accountant voor het MKB.

Bart D. Frans AA
Accountant
Partner

 

Irene Frans-Spaans

Mijn naam is Irene Frans-Spaans: uw Online Administratie Expert. Samenwerken met een ondernemer om een complete administratie zonder rommel en up to date achter te laten voor de accountant, is hetgeen mij voldoening geeft in mijn werk.

Ooit ben ik in de klassieke vorm van boekhouden gerold: hele mappen overtikken in een offline computersysteem. Door de jaren heen is er veel veranderd: administraties zijn online en overal te bereiken, overtikken maakt grotendeels plaats voor voornamelijk controleren en ik ben veel meer in contact met ondernemers om er samen voor te zorgen dat de administratie compleet en kloppend is.

Een belangrijk en voor mij erg leuk item daarbij, is om de nieuwste ontwikkelingen van software in de gaten te houden en deze toe te passen om de efficiency te blijven verhogen.

Irene M. Frans – Spaans
Online administratie-expert
Partner

Klanten aan het woord